Livsforvandler Uddannelsen
Intuitiv coaching
og Healing

NYHED NYHED NYHED !

Vil du gerne finde ud af om Livsforvandler Uddannelsen er noget for dig?

Du kan nu booke en individuel samtale med hovedunderviserne Fie og Carsten. Vi tilbyder det for at minimere risikoen for spredning af Corona Virus (Covid-19). 

Mødet kan foregå fysisk her på Transform Your Life Academy ved Middelfart eller online fra din egen computer eller smart telefon. Klik herunder og send os en simpel besked.

 

Ja jeg foretrækker en personlig samtale [Online eller fysisk]

Slip tvivlen på dig selv.
Og få det liv du vil ha’
fyldt med mod, overskud og selvkærlighed.

 

 

Til dig der længes efter mere lethed, glæde og mening i dit liv


Bliv den mest autentiske, modige og stærke udgave af dig selv på 9 måneder og få 3 vidunderlige retreats på Transform Your Life Academy.

 

LU Features billeder -2.png

 Mærk lige efter et øjeblik. 
 Er det sådan her du af og til har det? 

 • Du længes efter at opleve at livet har mere at byde på end dagligdag, job og pligter.
 • Du savner nærvær og kærlighed i dine relationer.
 • Du mangler tid og overskud til at gøre det, som gør dig glad og lykkelig.
 • Dine følelser kan sommetider helt overmande dig, så du føler dig fastlåst og handlingslammet.
 • Du kender til at arbejde med dine følelser og tanker, men alligevel løber du ind i de samme problemer og konflikter igen og igen.
 • Når du taler med andre, får du ofte følelsen af, at de er mere værd end dig og sikkert har et langt bedre og sjovere liv end dig.
 • Du vil gerne noget mere med dit liv, men kommer ofte til bare at sætte tempoet lidt op, for så at blive stresset og udkørt.

 Eller længes du lige nu efter:

Untitled design.png
 • At føle dig elsket og værdsat.

 • At vågne op hver morgen og føle dyb taknemmelighed for alt, hvad der er i dit liv.
 • At mærke, at du har noget værdifuldt at give til verden.
 • At være din egen bedste ven og slippe al selvkritik, fordi du elsker og respekterer dig selv.
 • At udvikle og bidrage til verden med de særlige evner, som du kan mærke spirer i dig.
 • At bruge din historie og dine op- og nedture som inspiration til at hjælpe andre mennesker.
 • At gøre dig fri at tanker om, at du skal præstere en masse eller være noget bestemt for at fortjene kærlighed.o 

Vi må sige det til dig ligeud.

Gør du ingenting, så forbliver dit liv lige dér i tomgang, frustration og ærgrelser med ufred og den nagende længsel efter dyb kærlighed og mere mening.

Den eneste der i virkeligheden kan forandre situationen er DIG, når du beslutter dig for at forvandle dit liv ved at træde ind i din fantastiske power som Livsforvandler.

Derfor vil du på Livsforvandler Uddannelsen:

 • Arbejde med gennemafprøvede metoder, meditationer og livsforvandlende øvelser, der gør, at du let finder hjem i dig selv.
 • Blive guidet igennem dybe og kærlige indre processer, så du kan frigive fortidens trælse og smertefulde oplevelser og i stedet skabe plads til glæde og nydelse.
 • Lære at balancere din indføling og handlekraft, så du straks kan ændre kurs, når du mærker stress, mismod eller handlingslammelse.

Men du vil også opleve:


Gradvist at få åbnet dit hjerte og mærke din power.

Så du hver dag mærker, at du fortjener det bedste, fordi du er værdifuld og har styrken til at føle dig glad og hel, uanset hvad du har med i livets bagage.

At blive favnet af et hjertevarmt fællesskab.

Bestående af skønne og ligeværdige mennesker, der vil det samme som dig.

Et sted, hvor du bliver løftet, støttet og elsket for præcis den, du er, så du trygt kan udvikle dig.

At blive en del af en større mission om mere fred og kærlighed i verden.

For når du tager lederskab over dine tanker og følelser og forvandler dit eget liv, så kan du lyse op for andre på deres forvandlingsrejse.

Det betyder, at du som Livsforvandler:

 • Får troen på, at du er nok bare ved at være dig, så du aldrig mere skal presse dig selv eller hige efter andres ros og anerkendelse.
 • Giver din indre dommer fri, så du ikke har behov for at kritisere dig selv (og måske andre) hele tiden.
 • Slipper kampen med virkeligheden og dine omstændigheder, fordi du i stedet begynder at skabe en ny smuk livsvej fra hjertet, der nærer dig.
 • Er taknemmelig for det, som livet giver dig, fordi du vælger at bruge det konstruktivt til at vokse i din power.
 • Tager livet ind på en helt ny og begejstret måde, fordi du fylder dig selv helt op med det, som du har brug for.
 • Mærker overskud og frihed i nærvær og samvær med andre, fordi du føler dig værdig og står 100% inde for, hvem du er.
 • Sætter dig selv fri fra begrænsende tanker, så du finder hjem til dig selv og kan mærke, hvad der virkelig er vigtigt for dig at skabe i din tid her på Jorden.

Dét siger vores studerende om Livsforvandler Uddannelsen:

LU Features billeder (11).png

Maria fik en ekstra familie 

Livsforvandler Uddannelsen er en forvandling som ingen anden.

Den åbner op for dybder, man ikke anede man havde.

Man mærker hjertet løsnes op, og man favnes i kærlighed. Det mærkes som endelig at finde hjem. 

Hverdagen bliver aldrig som før. Man lærer at slippe det, der ikke længere gavner en, og man favnes af teamet bag og deltagerne, som bliver den skønneste "familie".

 

Maria Korsgaard

LU Features billeder (6).png

Laura blev healer og coach uden oplevelsen af at skulle være perfekt og præstere.

I har lært mig at have kærlige og omsorgsfulde samtaler med mig selv, når noget gør ondt/er svært og turde mærke smerten. Jeg vil ellers aller aller helst løbe min vej.

Da jeg først stødte på jer tænkte jeg, at I “bare” var sælgere. Men 5 min sammen med jer, så ved man, at I brænder for at hjælpe folk med at finde deres vej hjem, til dem selv og lære dem at elske sig selv.

Jeg elsker din måde at undervise på Carsten, fordi du bringer større perspektiver og forståelser ind, og du tør dele og gøre ting, som måske kan virke skøre for nogle mennesker, men som er meningsfulde og essentielle for os der er med på rejsen.

Og jeg troede aldrig, jeg skulle blive en som mediterede, men kan slet ikke lade være med dine meditationer. 

Og til dig Fie: Dit kærlige nærværende væsen og enkle måde at forklare coachingen er fantastisk. Din nysgerrighed om nye metoder er smittende, og du gør læringen til en leg vi leger, så let og ligetil uden præstation eller perfektion.

 

Laura Huntington Villemoes

LU Features billeder (8).png

Tina var skeptisk.

I har hjulpet mig til at mærke, til at drømme og til at leve.

Jeg har altid vidst der er noget højere, vidst at det der skulle ske, nok skulle ske på et tidspunkt. Og det har jeg lænet mig tilbage i og ventet. I har hjulpet mig til at lytte til tegn, I har hjulpet mig til at ændre mit mind set mod mine genfundne drømme og I har givet mig indre ro og nærvær.

Alle de gode forandringer er kommet stille og simpelt som små Aha oplevelser jeg først har opdaget efter de var blevet impliceret i mit liv.

Min skepsis har udelukkende været min egen, siden 2009 hvor jeg først gang mødte Carsten har I været i mit hjerte og jeg "satte mig" og ventede og I kom dælme.

Meeen min skepsis handlede om, at jeg vist var for tung at danse med og udvikle. Hurtig forsvandt denne skepsis, og jeg ved jeg er i trygge hænder, der lyser det op, jeg ikke selv får øje på.

Når jeg tænker på dig og din undervisning, Carsten, dukker ord som indre ro og nærvær, tillid, hjertelig, dybde, ærlighed, spirituel lære og meditationsekspert. Jeg oplever du stille og nænsomt med dit klarsyn modtager og sender tydelige budskaber.

Du perspektiverer, eksemplificerer og forklarer enkelt og forståeligt og du understreger hvor "små" - og alligevel "store" vi hver især er. Du lærer os om lyset, vores forbundethed med naturen og det guddommelige... at vi alle er spirituelle sjæle.


Tina Jakobsen

LU Features billeder (12).png

Ewelina følte sig i gode hænder

Carsten hjælper dig til kontakten med dit højere selv. Hans meditationer og dejlige healende stemme guider dig til at tro på og åbne dit hjerte for alt det din sjæl råber på og længes efter at du ser.

Fie er den englestemme, der sidder på din skulder og kærligt omfavner og guider dig i den rigtige retning. Hendes bløde og forstående stemme gør, at du med det samme føler dig tryg og i gode hænder.

 

Ewelina Tukindorf 

LU Features billeder (7).png

Tina fik støtte og hjælp til selvhjælp

I holder spacet for uddannelsen. I giver os en røvfuld af redskaber og samtidig giver I os muligheden for at tage tingene i eget tempo, uden pisk eller følelsen af at være bagud.

Vi får lov til at være forskellige og være dem vi er, med det vi kommer med, vores bagage samt de følelser og tanker vi har og oplever.

Alt og alle er okay. Det I også gør, er at lade os være der for hinanden, støtte, booste og guide hinanden hjem til os selv. I er bagved, altid, dog uden at altid at være "på" så det giver os mulighed for at yde hjælp til selvhjælp.

Når der virkelig er behov for Jeres unikke støtte og hjælp, så er i der, knivskarpe og fyldt med kærlighed, accept, anerkendelse og empati.

Carsten har den her vidunderlige ro over sig, som giver mig følelsen af, at jeg bare skal slappe af og lade mig føre, alt er som det skal være og vi tager tingene i det tempo som er nødvendigt, for at vi kan mærke os selv, helt ind i sjælen.

Carsten afmystificerer spiritualitet og det er ligesom at han trækker universet herned på jorden, for at det bliver tilgængeligt og lettere at forstå og tage ind, i vores ofte og til tider rationelle, analytiske og mennesketænkende sind.

Sammen med Carsten, er jeg ikke i tvivl om, at jeg er sat på denne jord, med et større formål, end bare at være kød og blod, med dette ene liv til rådighed. Jeg har lært at vi er en del af noget der er meget større og mit potentiale rækker meget længere, end jeg nogensinde havde forestillet mig. 


Tina Mørk Faber 

LU Features billeder (5).png

Anette har en varm anbefaling.

Jeg har de sidste 3 år haft stor glæde af diverse kurser og uddannelser på Transform Your Life Academy!

Hvis du er til selv udvikling, Coach uddannelse og spirituel udvikling, kan jeg på mere end det varmeste anbefale forløb hos Carsten og Fie!

Fie vil møde dig, med stor hjertevarme lige hvor du er!

Hun har en stor faglig viden, som hun deler rundhåndet ud af, på en måde, så alle kan følge med! Jeg har nydt hvert sekund af hendes undervisning! Jeg føler, jeg har fået meget med mig, som jeg kan bruge i resten af mit liv, foruden min Coach-uddannelse!

Carsten, var grunden til, jeg startede på Transform Your Life Academy!

Jeg mærkede allerede ved min første meditation, at Carsten har og kan noget jeg ikke vil være foruden! Hans spirituelle undervisning, er ubeskrivelig! Jeg kan på det varmeste anbefale, at du prøver et af hans forløb, hvis du er interesseret i din spirituelle udvikling og har lyst til at gøre en forskel i denne verden!

Anette Jensen

 

 Livsforvandler Uddannelsen er for dig: 

Der ønsker en forvandling i dit liv, så du står stærk og kærligt i din egen power og kan skabe det liv, du drømmer om.

 • Du kender til at se indad og reflektere over livet og dig selv, men du mangler konkrete, stærke værktøjer til at skabe hurtigere forandringer, der holder.
 • Du er nysgerrig på coaching og healing og på at åbne mere op for din spiritualitet, så du kan bruge den professionelt eller i din hverdag.
 • Du savner et fællesskab, hvor alle er lige, og hvor du let og trygt kan vise de inderste nuancer af dig og samtidig inspirere andre til at gøre det samme.


 • Du har måske allerede erfaring med at arbejde med mennesker på jobbet eller i fritiden, men du savner virkelig at kunne gøre en forskel blot ved at være intuitiv og nærværende.
 • Din arbejdsmæssige baggrund kan være alt muligt, for det væsentlige er, at du er åben for, at du gennem et indre arbejde med dig selv kan skabe alle de ydre forandringer, du ønsker dig.
 • Du har lyst til at være en Livsforvandler for dig selv og andre ved at gå forrest og vise vejen.

Og måske kan du mærke et kald efter at gøre det til din profession at være Livsforvandler, intuitiv coach og healer, så du hver dag kan forandre livet for mennesker, der opsøger dig?

Copy of Livsforvandler Uddannelsen (1).png

På Livsforvandler Uddannelsen får du:

En dyb følelse af tilfredshed.

Fordi du forstår og giver dig selv det, som nærer dig.

Og samtidig bliver du i stand til at styre udenom stress og i stedet skabe et liv ud fra dine dybeste behov og værdier.

Effektive øvelser og metoder.

Så du uden slinger i valsen frigør dig fra gamle og usunde mønstre.

Og i stedet fylder dig selv op med ro, glæde og selvkærlighed.

Evnen til at heale dig selv og andre.

Så du kan forvandle fastlåste følelser og smertefulde oplevelser til dyb visdom.

Og dermed ændre din energi og udstråling på få minutter.


En toptunet

intuition. 

Så du kan mærke dig selv og det menneske, som du coacher.

Og intuitivt stille de mest kærlige og effektive spørgsmål, der skaber store livsforvandlinger.

Et nyt og mere åbent syn på dig selv og livet.

Fordi du ikke længere føler dig begrænset af at skulle præstere eller leve op til andres forventninger.

Men i stedet føler dig stærk, modig og fri til at være dig.

Og så skal du forkæles på 3 Livsforvandlende Retreats:

Smukke omgivelser

Du kan gå på opdagelse i vores store have, slappe af i en hængestol og opleve de mest fantastiske solnedgange.

 

Sund og nærende mad

Vores fantastiske køkkenteam forkæler dig med lækker og sund mad lavet fra bunden med kærlighed.

Sjælfuld atmosfære

Du kan nyde en dejlig stund i en af vores skønne hyggestuer, og du får dit helt eget smukke værelse at sove i, mens du er på retreat.

Dine undervisere er:

Copy of Copy of LU Features billeder (1).png

Carsten Højgård (Spirituel Mentor)

Carsten er ekspert i clairvoyant undervisning og healing.

Han har over 12 års erfaring i spirituel udvikling og har produceret mere end 100 healingsmeditationer, som hver dag nydes af tusindvis af mennesker. 

Carsten har 10 års erfaring som underviser. Han rammer sin geni-zone, når han intuitivt går med energien i rummet og guider dig, så spiritualitet og healing bliver en let forståelig del af din hverdag.

Du får et menneske, der underviser med humor, hjertevarme og konkrete værktøjer og med 100% tillid til processen, som med Carsten altid ender i fred og forløsning.

Copy of LU Features billeder (11).png

Fie Cecilie Rasmussen (SoulMentor og Livsforvandler)

Fie har en bred viden inden for personlig udvikling og spiritualitet.

Hun brænder for at kombinere powercoaching, energi-terapi og spiritualitet, så du kan manifestere det, som du vil ha´, og opleve, at livet er magisk.

Hun ekspert i at hjælpe dig med at sætte dig selv fri af de fastlåste følelser, som forhindrer dig i at mærke samhørigheden med dig selv og din sjæl.

Med Fie får du en passioneret underviser med ro og nærvær, som har et enestående talent for formidling, og som står ved din side hele vejen hjem til dig selv.

Christina Bjerregaard 400x500.png

Christina Bjerregaards (Livsforvandler og hjertementor) 

Hun står som et urokkeligt bjerg ved din side igennem din rejse, og følger dig i vores livsforvandlende fællesskab på Facebook.

Det er hendes store passion at støtte og guide dig med sin moderlige kærlighed.

Med Christina får du en mentor, der formår at blande omsorg og humor i den smukkeste cocktail, så du føler dig 100% rummet og løftet.

Din investering:

Din investering i mere fred, kærlighed og frihed i dit liv, udvikling af dig selv og din power og muligheden for at hjælpe andre, mens du næres af et fællesskab, der giver venner for livet er:

 

49.995 kr.

 

OBS: Du kan betale uddannelsen i mindre rater.

Og da vi ikke orker at gå i små sko, skal det ikke koste dig ekstra at dele betalingen op. Inddelingen af rater laver vi, så du som minimum har betalt uddannelsen, når den slutter i maj 2021.

Så glæd dig over, at vi inddeler investeringen for dig i budgetvenlige rater.

Du får 3 VILDE BONUSSER

Når du køber Livsforvandler Uddannelsen

BONUS 1 (Værdi: 1995):

 

Det spirituelle grundforløb.

Vores populære online forløb, som over 300 mennesker allerede elsker og bruger hver dag.

Du får 9 dages online powercyklus, som styrker din spirituelle adgang, uanset hvor erfaren du er. Et forløb du kan tage igen og igen, og som hver gang fører dig tættere og tættere på dig selv.

(Vi sætter onlineforløbene i gang, så snart du ønsker det).


BONUS 2 (Værdi: 2397):

 

Nærvær - udvidet adgang til livet.

Du får 12 ugers onlineforløb, som styrker din evne til at være nærværende, bevidst, kærlig og levende på en helt ny måde.

(Vi sætter onlineforløbene i gang, så snart du ønsker det).

 

BONUS 3 (Værdi 4500): 

Copy of Copy of LU Features billeder (4).png

Vi giver dig Simone Cecilie Tinndahn.

Simone er ekspert i Jordens, Månens og menneskers cyklus.

Simone går hånd i hånd med dig på uddannelsen, så du kan komme tilbage til naturens evige resurser og væk fra stress og hormonelle ubalancer.

Hun følger dig i Facebookgruppen, og underviser på hvert modul online.

Du ser hende også på de 3 retreats, hvor hun arbejder med trommerejser, ritualer og healing af din cyklus og rytme.

 

Her er hvad tidligere deltagere siger om Simone:

 

Simone er helt unik, vores månemor.

Hun er varm, kærlig og har den mest fængslende fortælleevne og kan videregive budskaber og viden, på en måde som giver lyst til at dykke ind i hendes verden.

En verden hvor månecyklusser og spændende ceremonier findes.

Tina Faber

Jeg elsker Simones undervisning.

Fordi hun naturligt og ligetil.

Som en bedstemors fortælling om verden, kan hun forklare og virkeliggøre månecyklussen og naturen cyklus, ritualer og ceremonier.

Laura Huntington Villemoes

 

 

 

Himmel og jord forbindes med principper og viden.

Som ligger både før og efter dér, hvor den normale forståelse holder til.

Fra urtid til nutid – det hele præsenteres simpelt – jeg får lyst til at gå på bare tæer og hyle mod månen, når Simone er i nærheden.

Liselotte Samsøe

 

DU får en KÆMPE RABAT, hvis du møder op på vores møde

Møder du op til vores informationsmøde om Livsforvandler Uddannelsen, giver vi dig ud over de fine bonusser hele 10.000 kr. i rabat.

Ja, du læste rigtigt. Det var titusinde kroner!

Informationsmødet giver dig en unik mulighed for at møde os, høre mere om Livsforvandler Uddannelsen og stille alle de spørgsmål, som du har lyst til.

 


JA TAK - Jeg vil gerne se muligheden for at komme til infomøde

Sådan foregår Livsforvandler Uddannelsen helt praktisk:

Helt enkelt varer uddannelsen 9 måneder.

Undervejs er der hele tiden online undervisning, hvor du modtager materiale på skrift, video og lydfiler hver uge.

Der er LIVE webinar, som kan indeholde en demo i coaching eller konkret undervisning i healing.

Vi har et stærkt og smukt fællesskab i en lukket Facebook gruppe.

 

Vi mødes LIVE:

På Transform Your Life Academy mødes vi fysisk på 3 retreats á 4 dage.

Vi mødes også til vores store NytårsBLAST, som er 1 dag.

Derudover er der øvegrupper, hvor du mødes med skiftende makkere online eller privat.

 – og som en ekstra bonus kan du frivilligt deltage i øvedage her på Akademiet ca. en gang om måneden. Overnatning er en mulighed til en særlig reduceret Livsforvandler-pris.

En del af uddannelsen er online, hvad betyder det?

Det betyder, at du kan være på uddannelsen og få direkte adgang til alt materialet, uanset om du befinder dig på Fillipinerne, i Frankrig eller i Frederikssund.

Og du kan være i haven, i sommerhuset, ved skrivebordet eller i karbadet.

Vi har lagt alle videoer, lydfiler og arbejdsark klar til dig systematisk inddelt i moduler, så du slipper endda for at skal have dit gamle ringbind under armen.

Men du er selvfølgelig meget velkommen til at printe materialet ud, hvis du er vild med at læse og strege på papir.

Du beholder alt dit materiale i dit online undervisningsrum, så du altid kan vende tilbage til det og gense

det, når du har lyst.

Hvad er et LIVE webinar?

Et webinar er et seminar, der foregår online over internettet. Det betyder, at du ikke skal møde fysisk op nogen steder, men kan være med og opleve os live hjemme fra sofaen.

Det er pærelet – du modtager et link til webinaret, som du bare skal klikke på, inden webinaret starter, og så kan du være med og stille os spørgsmål undervejs.

Det er bedst at være på LIVE, men vi optager det hele, hvis det er helt umuligt for dig at være med en af gangene.

 

Hvad er facebookfællesskab?

Et facebookfællesskab er en lukket gruppe på Facebook.

Det betyder, at du skal godkendes af os for at blive lukket ind i gruppen, og at det kun er dig og gruppens øvrige medlemmer, som kan se, hvad du skriver derinde.

Du skal altså ikke være bange for, at Tante Olga, dine veninder eller dine andre venner på Facebook kan se, hvad du skriver derinde.

På Livsforvandler Uddannelsen deler vi sammen en fortrolighed, så hvad der sker i gruppen bliver i gruppen.

Det betyder, at du får en unik mulighed for stille dig frem uden facade og filter, fortælle præcist hvad der rører sig i dig og dele dine udfordringer og successer i et kærligt og løftende fællesskab, der ikke dømmer, men støtter dig i at være den, du er aller inderst inde.

Samtidig kan du få hjælp præcis på det tidspunkt, hvor noget opstår i sit liv.

Du behøver ikke vente til vi skal mødes fysisk. Du laver bare et opslag i Facebookgruppen, og så får du støtte, coaching og healing, når du har allermest brug for det.

 

Hvor hurtig skal jeg beslutte mig?

Der er kun 15 pladser på holdet.

Og vores erfaring siger os, at holdet hurtigt er udsolgt.

Så tilmeld dig mødet nu, mens der stadig er pladser.


Vi kan ikke garantere dig en plads på mødet, hvis du venter for længe med at tilmelde dig, og dermed mister du din 10.000 kroners RABAT, vi ellers så gerne ser dig få glæde af.


Klik her - og se hvordan du kommer på infomøde

Her får du de vigtigste datoer:

Opstart online: Tirsdag den 1. september 2020.
Afslutning og certificering: Fredag den 21. maj 2021.

 

Fysiske retreats og NytårsBLAST på Transform Your Life Academy, Bøgelundgyden 8, 5500 Middelfart:

Retreat 1:
Mandag den 21. september 2020 til torsdag den 24. september 2020.

Retreat 2:
Mandag den 15. marts 2021 til torsdag den 18.marts 2021.

Retreat 3:
Tirsdag den 18. maj 2021 til fredag den 21. maj 2021.

 

Ankomst ved retreat: Kl. 12.30.
Afrejse ved retreat:
Kl. 14.30.

 


NytårsBLAST 2021:

 
En hjertevarm og festlig dag, hvor du sætter dine intentioner og retning for 2021 til et brag af en fest for alle nuværende og tidligere Livsforvandlere.


Dato: Søndag den 17. januar 2021 kl. 10.00 til 16.00. 

Spar penge, hvis du er i job op bruttolønsordningen

Hvis du er ansat kan du muligvis benytte dig af det, som kaldes for Bruttolønsordning.

Det betyder, at du kan spare mange penge på Livsforvandler Uddannelsen, hvis du kan lave en aftale med din arbejdsgiver.

Modellen er helt enkelt:
1) Din arbejdsgiver betaler din uddannelse ved at betale en faktura fra os.
2) Din arbejdgiver tager beløbet løbende fra din bruttoløn.
3) Du betaler altså reelt mindre for uddannelsen, fordi du ikke først skal tjene pengene, betale skat af pengene og derefter betale os fra din nettoløn.

Eksempel:

Livsforvandler Uddannelsen koster 49.995 kr. Med en skatteprocent på 45%, vil du derfor skulle tjene (49.995 / 0,55) = 90.900 kr for at kunne betale uddannelsen. Laver du en bruttolønsaftale, kommer du kun til at betale 49.995 kr. Du “slipper” altså for skatten.

(I eksemplet tager vi udgangspunkt i normalprisen for uddannelsen, men du kan jo stadig få 10.000 kr i rabat, hvis du deltager i et info-møde

 Skriv til os på support@transformyourlife.dk, hvis du eller din arbejdsgiver har brug for mere information.

PS:

Nu ved du, hvordan Livsforvandler Uddannelsen hænger sammen.

Og du ved også, at det er nu, du skal beslutte dig, om du skal til infomøde og få 10.000 i RABAT. 

Så nu er der kun 2 muligheder for dig:

1) Du ved allerede, at du skal til infomøde og trykker om lidt lige herunder og melder dig til. Tjek !

2) Du ved ikke helt om du skal? Du fortæller dig selv, at du hellere må vente lidt, eller dine tanker siger til dig, at du er lidt i tvivl.

Er du klar til at høre, hvad vi lærer Livsforvandlerne om tvivl?

Vi siger: ”Tvivl findes ikke”.

Det siger vi, for faktisk kan du godt allerede nu mærke, om det, som du har læst om Livsforvandler Uddannelsen, har sat noget i gang i dig.

Du kan (hvis du lige trækker vejret dybt et par gange) sikkert godt mærke, om det du har læst gør dig åben, nysgerrig og glad, eller lukket og mere neutral.

Åben og glad (eller noget tilsvarende) betyder, at din sjæl kalder på den mulighed, der findes for at høre mere om uddannelsen på vores infomøde.

Så hvad mærker du lige nu?

Godt – så ved du også, hvad du skal gøre!


JA TAK - jeg må sikre mig en stol til det infomøde

NYHED NYHED NYHED !

Vil du gerne finde ud af om Livsforvandler Uddannelsen er noget for dig?

Du kan nu booke en individuel samtale med hovedunderviserne Fie og Carsten. Vi tilbyder det for at minimere risikoen for spredning af Corona Virus (Covid-19). 

Mødet kan foregå fysisk her på Transform Your Life Academy ved Middelfart eller online fra din egen computer eller smart telefon. Klik herunder og send os en simpel besked.

 

Ja jeg foretrækker en personlig samtale [Online eller fysisk]

Har du brug for at skrive til os?
Vil elsker E-mails, så har du noget på hjerte, skriver du bare herunder. 

Så svarer vi hurtigst muligt ❤️️

Tak for din henvendelse - vi svarer hurtigst muligt.